Tilausajot ulkomaille luotettavalta kuljettajalta Keravalta

Vuonna 2014 Keravalla perustettu MTT Charter Tmi tekee tilausajoa ulkomaille. Palvelumme on luotettavaa, asiakasystävällistä ja ammattitaitoista. Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja tai pyydä suoraan tarjousta!

Pyydä ilmainen tarjous

Tilausajoa eri maihin 

Tilausajojen kohdemaat ovat aina sovittavissa kanssamme. Pääasiassa olemme ajaneet Baltiaan, kuten Viroon, Latviaan ja Liettuaan. Tällä hetkellä emme aja Venäjälle. 

 

Ota meihin yhteyttä ja kerro, minne tarvitset tilausajoa ja minkälaiselle ryhmälle! Palvelemme sinua mielellämme. 

Kilpailukykyiset hinnat

Meiltä saat tilausajot ulkomaille hyvään ja kilpailukykyiseen hintaan. Hoidamme kätevästi kaikki kuljetuksiin liittyvät asiat, mutta esimerkiksi hotellivarauksia emme tee. 

 

Ota meihin yhteyttä, niin keskustellaan lisää ulkomaille suuntautuvista tilausjoistamme! Yhteistyö kanssamme on helppoa ja sujuvaa. 

Yhteystiedot

Minkälaiselle ryhmälle tarvitset tilausajoa?

Olemme erikoistuneet tilausajoihin, joita toteutamme Keravalta käsin kaikkialla Suomessa. Meiltä esimerkiksi urheiluseurat voivat tilata kätevästi pelireissukyydin. Hoidamme myös osaavasti niin teatterimatkat kuin koulukyyditkin. 

 

Niin lyhyissä kuin pidemmissäkin tilausajoissa panostamme aina turvallisuuteen. Kaikki kuskimme ovat kokeneita alan ammattilaisia, jotka kuljettavat sinut perille turvallisesti ja varmasti säässä kuin säässä. Nykyaikainen kalustomme on hyvin huollettua ja toimii luotettavasti. 

Kalusto

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä MTT Charteriin sähköpostitse tai oheisella yhteydenottolomakkeella ja kysy lisää bussikuljetuksista. Meiltä saat edullisen tarjouksen tilausliikennöinnistä ripeästi!

Peurankuja 9, 04230 KERAVA

Yhteydenottolomake

* Pakolliset kentät

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota.

Tilausajokuvake

MTT Charter Tmi Keravalta hoitaa tilausajot ulkomaille vastuullisesti. Meidän kyydissämme on turvallista matkustaa!

Pyydä tarjous