Tilausajot Keravalta kaikkialle Suomeen

MTT Charter Tmi toteuttaa tilausajot luotettavasti. Päätoiminta-alueeseemme kuuluu Kerava, Tuusula, Sipoo ja Järvenpää, mutta tilausajopalvelua teemme koko Suomen alueella. Ota yhteyttä ja kysy lisää palveluistamme tai pyydä suoraan tarjousta!

Pyydä ilmainen tarjous

Tilausajoa eri kohderyhmille

Tarvitsetko tilausajopalvelua urheiluseuralle? Etsitkö luotettavaa tilausajopalvelua, joka vastaa urheiluseurasi tarpeisiin? Kuljetamme urheilujoukkueenne turvallisesti ja mukavasti niin turnauksiin kuin leireille.

 

Suunnitteletko luokkaretkiä? Me huolehdimme matkoistanne niin lähikohteisiin kuin kauemmaskin.

 

Teatterireissu tai konserttimatka mielessä? Meiltä saatte luotettavan kyydin, jotta voitte keskittyä nauttimaan tilaisuudesta täysin siemauksin.

 

Entäpä virkistyspäivät tai yritystapahtumat? MTT Charter tarjoaa joustavia ratkaisuja kaikenkokoisten ryhmien kuljetustarpeisiin. Olipa kyseessä sitten aktiviteettipäivä maaseudulla tai kaupunkiseikkailu, meiltä löytyy juuri teille sopiva kuljetusratkaisu.

 

Palveluihimme kuuluvat myös luotettavat koulukyydit. Huolehdimme siitä, että oppilaat saapuvat turvallisesti kouluun ja takaisin kotiin.

 

Ota yhteyttä ja kerro meille tarpeistasi – teemme matkastanne sujuvan ja miellyttävän kokemuksen! Käänny MTT Charterin puoleen. Hoidamme kaikenlaiset tilausajot ammattitaidolla.

Tilausajot kattavalla kalustolla

Teemme tilausajot pääasiassa pääkaupunkiseudulta käsin, mutta liikennöimme joustavasti kaikkialla Suomessa.

 

49+1-paikkainen bussimme on siisti, ja sillä hoituvat sujuvasti isommankin ryhmän tai joukkueen kuljetukset. Käytössämme on myös 19-paikkainen pikkubussi.

 

Asiakkaamme ovat olleet tyytyväisiä sekä kuljettajamme mutkattomaan ja leppoisaan asenteeseen, että bussin varustelutasoon. Bussistamme löytyvät WLAN ja sähköpistokkeet ja ilmastointi takaa matkustusmukavuuden kaikkina vuodenaikoina.

 

Matkusta mukavasti oli sää tai määränpää mikä tahansa – varaa tilausajo meiltä!

Tilausajot myös ulkomaille

MTT Charter tekee tilausajoa myös ulkomaille – kohdemaat ovat aina sovittavissa. Pääasiassa olemme toteuttaneet tilausajoa Baltiaan: Viroon, Latviaan ja Liettuaan.

 

Tällä hetkellä emme aja Venäjälle. 

Ota yhteyttä

Kysy lisää bussikuljetuksesta ottamalla yhteyttä MTT Charteriin sähköpostilla tai täyttämällä oheisen yhteydenottolomakkeen. Saat meiltä edullisen tarjouksen tilausliikennöinnistä ripeästi!

Peurankuja 9, 04230 KERAVA

Yhteydenottolomake

* Pakolliset kentät

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota.

Tilausajokuvake

Pyydä MTT Charterilta tarjous tilausajosta! Palvelemme Keravalta käsin kaikkialla Suomessa ja ulkomailla. 

Ota yhteyttä